Hírlevél feliratkozás

Partnerkártya információk

Legyen Ön is partnerünk és használja ki ennek minden előnyét!


Örömmel értesítjük kedves Olvasóinkat, hogy kibővítettük Partner kártya kedvezményrendszerünket. Vásárlásaik után továbbra is lépcsőzetes kedvezményben részesülnek, de emellett lehetőség nyílik bizonyos termékeket akciós áron megvásárolni hónapról-hónapra! A Partner kártyát bárki igényelheti, csak egy űrlapot kell kitöltenie!

A Partner kártyát használva, bármelyik boltunkban vagy webshopunkban vásárolnak, az egy naptári évben történt vásárlásaik összege összeadódik, így ha sokszor vásárolnak kisebb összegért, akkor is könnyen elérhetik a sávos kedvezményeinket. Ha az aktuális naptári évben történt vásárlásaik összértéke elérte a 20 ezer forintot 5%, ha az 50 ezer forintot 10% kedvezményt, ha a 150 ezer forintot, 15% kedvezményt kapnak minden további vásárlásuk összegéből. A kedvezmények minden év január 1-től december 31-ig gyűlnek, utána az egyenleg nullázódik.

2016. január 1-től a partnerkártyával rendelkező vásárló az év végén nem veszíti el az összegyűjtött kedvezményt, hanem megtartja, mint előző évi egyenleghez tartozó kedvezmény. Emellett illetve ettől függetlenül elkezdi gyűjteni 0 Ft-ról az aktuális év vásárlásainak értékét is.
A rendszer azt a kedvezményt fogja megadni, amelyik Önnek kedvezőbb.

Minden év január 1-én az előző évi egyenleget és az aktuális évi egyenleget újraszámoljuk!

2018 január 1-én a rendszer a 2017. évi vásárlások összegéhez tartozó kedvezményt fogja megadni előző élvi egyenlegként, és emellett elkezdi számolni az aktuális 2018. évi vásárlások értékét. Az előző évi egyenleg, és az aktuális évi egyenleg nem adódik össze!
A rendszer a két egyenleg közül azzal az elért kedvezménnyel fog számolni, ami Önnek kedvezőbb!

Az igényelt Partnerkártyáját, postán küldjük el Önnek a hűségkuponnal együtt a megadott címre. (A Partnerkártya igénylés átfutási ideje 2-3 hét!)
Ha csak online vásárol nálunk, akkor is igényelje a kártyát, mert az online rendelések is összeadódnak és a jövőben számos egyéb kedvezményben, ajándékban is részesülnek Partner kártyával rendelkező vásárlóink! A hűségkupon a webáruházas vásárláskor nem használható fel!

Webáruházunkban regisztrációkor és azután is (Profil/Törzsvásárlói kártya adatok) megadható a partnerkártya szám. A kártyaszám és név megadását követően az egyenlege automatikusan megjelenik. A webáruházban történő vásárlás végén az összeghez tartozó sávos kedvezményt levonjuk a számla végösszegéből és bejelentkezés után a Partner Bónuszos termékek is a kedvezményes árakon jelennek meg.

Személyes vásárlás esetén csak a pénztárnál felmutatott Partnerkártyával vagy kártyaszám megadásával indított számlák összege kerül fel az egyenlegébe, illetve a kedvezményt is csak így áll módunkban megadni.

A Partner Bónusz termékekre vonatkozó kedvezményt illetve sávos kedvezményt, csak akkor áll módunkban levonni, ha Ön a kártyaszámát és nevét hozzárendeli webáruházas profiljához, vagy a pénztárnál felmutatja Partnerkártyáját, megadja kártyaszámát! Utólag már nem áll módunkban kedvezményt levonni.

A Partner kártyát

Partnerkártyát igényelhet üzleteinkben vagy weboldalunkon felül, a Partnerkártya menűpontra kattintva.