Hírlevél feliratkozás

Adventi koszorú inspirációk karácsonyra

Már csak pár nap és itt a vasárnap, amikor meggyújtjuk az első adventi gyertyát a koszorún. Akár a már meglévő adventi koszorúnkat dobjuk fel új elemekkel, díszítjük tovább, akár teljesen újat készítünk, remek ötleteket adhatnak ezek az inspirációk, amelyek kolléganőink keze munkáját dicsérik.
Ez a hagyományos, száraztermésekkel és papírformákkal díszített adventi koszorú a zöld erdők hangulatát és illatát idézi. Alapja 25 cm átmérőjű MOHA KOSZORÚ, erre kerülnek rá a díszek és a gyertyák, amelyeket RAGASZTÓPISZTOLY segítségével rögzítsünk az alapra. A MINI, 7 CM-ES KOSZORÚALAPOKAT ragasszuk fel, de előtte próbáljuk bele az általunk választott ADVENTI GYERTYÁKAT. Ha szorul, akkor biztonságos, ha nem, akkor inkább GYERTYATÜSKÉVEL rögzítsük. A 8 CM-ES FAHÉJ RUDAKAT kössük hármasával csokorba, SZATÉNSZALAGGAL, majd ezt is rögzítsük a koszorúra. Végül hópehely mintás MINTALYUKASZTÓVAL fehér papírból vágjunk ki hópihéket is ragasszuk fel tetszőleges helyekre a koszorúra.
A másik inspirációnk egy rendhagyó, télies hangulatú adventi koszorú. Ha van otthon egy vastagabb kendőnk, sálunk, amit tudunk mellőzni néhány hétre, akkor egészen egyszerűen varázsolhatunk belőle koszorút. Ha a sál vastagabb és tartja magát, akkor nem szükséges, de ha nem, akkor vastagabb KARTONPAPÍRBÓL vágjunk ki karikát, hogy sálunk ne rogyjon be. A sál közepére állítsunk négy darab ÜVEGVÁZÁT, vagy befőttesüveget, amikbe állítsunk bele egy-egy GYERTYÁT. Ha a gyertyák nem elég magasak, sóval tudjuk feltölteni az üveget. Díszítésként RAGASZTÓPISZTOLLYAL vagy HOBBYMŰVÉSZ PVAC RAGASZTÓVAL rögzítsünk fel tetszőleges helyekre KARTONPAPÍRBÓL vagy fehér színű (akár CSILLÁMOS) DEKORGUMIBÓL kivágott csillagokat, hópelyheket, amiket a MINTALYUKASZTÓVAL tudunk elkészíteni. Illesszünk az üvegek közé TOBOZOKAT, vagy egyéb SZÁRAZTERMÉSEKET, a nyakukra pedig kössünk BŐRSZÁLAT.

Kellemes adventi készülődéstü kívánunk!

A PDF alapú leírás letölthető INNEN.

További ötleteink ITT érhetőek el.