Hírlevél feliratkozás

Ékszer Anyák napjára

Életre szóló ajándékkal lephetjük meg Édesanyánkat a közelgő Anyák napja alkalmából egy saját fényképpel ellátott ékszerrel.
Amire szükségünk lesz hozzá:
-üveglencsés ékszeralap
-üveglencse
-Hobbyművész PVAc ragasztó
-lapos szintetikus ecset
-olló
-fénykép
-nyaklánc alap
Első lépésben vigyünk fel vékony rétegben lapos. szintetikus ecset segítségével ragasztót az üveglencse hátuljára. A művelethez a Hobbyművész PVAc ragasztót ajánljuk - erős, színtelenre száradó anyag, amely tökéletes az üveglencsés ékszerek elkészítéséhez.
Ezután, mielőtt a ragasztó elkezdene megkötni, illesszük rá a lencsét a választott fényképnek arra a részére, amit az ékszerbe szeretnénk majd tenni. Nyomjuk rá enyhén és várjuk meg, amíg a ragasztó elkezd kötni.
Fogjunk sniccert vagy hobbivágót, s miután teljesen megszáradt a ragasztó az üveglencse alatt, vágjuk körbe azt a képen látható módon. Igyekezzünk úgy kivágni a fotót, hogy a papír minél kevésbé lógjon ki az üveglencse alól.
Következő lépésben vigyünk fel az üveglencséhez hasonló módon, vékony rétegben Hobbyművész PVAc ragasztót az ékszeralap belsejébe is.
Mielőtt a ragasztó elkezdene kötni, helyezzük bele a fotóval ellátott üveglencsét az alapba. Nagyon ügyeljünk az irányra, hogy ne legyen ferde a fénykép! Nyomjuk bele a lencsét az alapba amíg a ragasztó megköt.

Az elkészült ékszert függesszük fel nyakláncra, karkötőre, organza szálra, bőrszálra.

Jó munkát kívánunk!

A PDF alapú leírás letölthető innen.Ötlet forrása: pinterest.com