Hírlevél feliratkozás

Fűszertartók táblafestékkel

Nincs is hangulatosabb és praktikusabb egy szép fűszernövény tartónál. Akik otthonosan mozognak a konyhában tudják, hogy ételeinknek egészen más íze van friss fűszernövények használatakor. De hogy a zöldellő növénykék jól is mutassanak otthonunkban vagy a balkonon, ahhoz adunk most egy dekorációs tippet.

Az ötlet pdf innen tölthető le

Hozzávalók:

sötétzöld táblafesték, különböző méretű cserepek, keverő paletta, Hobbyművész fehér akrilfesték, sörte ecset, ragasztópisztoly, olló, szalag dekorációnak, gombok dekorációnak, alumínium vonalzó, kréta, papírtörlő, víztartó edény és víz, friss fűszernövények ízlés szerint


Először fessük be a cserepek felső peremét fehérre és hagyjuk megszáradni.

Az ecsettel vigyük fel a táblafestéket a cserép alsó részeire, ezt legalább egyszer ismételjük meg. A rétegek között hagyjunk száradási időt.

A kiválasztott dekor szalagból vágjunk le 1-2 métert és tekerjük a cserép felső pereméhez és csomózzuk össze a végeket. Ezután a dekorgombokat ízlésesen ragasztópisztollyal ragasszuk fel a peremre. Majd helyezzük az előzetesen megvásárolt fűszernövényeket a kész cserépbe és krétával írjuk rá a növény nevét a cserép táblafestékkel befestett részére.

Jó munkát kívánunk hozzá!