Hírlevél feliratkozás

Karácsonyfadíszek egyszerűen

A styropor díszeket szinte mindenki ismeri és használja dekorációs célokra vagy ajándékkészítésre.

Az itt bemutatott díszek egyszerűen csak le vannak festve a Hobbyművész akrilfestékeivel, amiket különböző családokban kínálunk: matt, metál, gyöngyház, bicolor, csillámos

A színek és hatások magukért beszélnek.

A leírás képekkel együtt innen letölthető.

A Hobbyművész Metál és Csillámos akrilfesték család különleges, kiváló minőségű, vizes alapú, száradás után vízálló. Fa, fém, papír, műanyag, styropor, gipsz, kerámia felületek festésére alkalmas.
Alapozott felületre - ami lehet színes is - ajánlott felvinni. Különböző színű alapon más és más színhatást érhetünk el a csillámporokkal színezett, átlátszóra száradó festékkel.
A styropor mintán a csillámos festék a csillám színével azonos színű alapra lett felfestve.

A Hobbyművész Gyöngyház és Bicolor akrilfesték család különleges effekt hatású, kiváló minőségű, vizes alapú, száradás után vízálló. Fa, fém, papír, műanyag, styropor, gipsz, kerámia felületek festésére alkalmas.
A Bicolor festékkel különböző színű alapon más és más színhatást érhetünk el., mint ahogy az orsó illetve duci díszeken is látható.

A styropor felületére közvetlenül felvitt csillámos festék is jól mutat.

A háttérben lévő két karácsonyfadíszen jól látszik, hogy ha a metálfestékkel egyszínűre festett dísz minden második csíkját csillámos festékkel átfestjük, olyan hatást érünk el, mintha több színű festéket használtunk volna.

A különleges hatású festákcsaládok a képekre kattintva tekinthetők meg:

További ötletek>>>