Hírlevél feliratkozás

Ötletek Matt Glas szatinálófestékkel

Bemutatjuk az új, Matt Glas szatinálófestékünket, amely különbözó tündöklő színekben érhetők el boltjaink polcain és WEBÁRUHÁZUNKban. 

Az üvegtárgyak szatinálására alkalmas, vizes bázisú, áttetsző festéket SZIVACSECSETTEL tudjuk a legszebben, legegyenletesebben felvinni az ÜVEG felületre. Tuffoló mozdulatokkal kenjük le a zsírtalanított, száraz és tiszta felületet. A színintenzitást a festékréteg vastagságával szabályozhatjuk. Ha több rétegben kenjük a festéket, mindenképpen hagyjunk száradási időt a rétegek között. 

Mintázatok kialakításához ajánljuk STENCILJEINKET, amik széles választékban elérhetőek Hobbyművész boltjainkban és webáruházunkban. 

Ha kitakarószalaggal készítünk mintát, illetve viszünk fel több színt egy alapra, akkor ügyeljünk rá, hogy a szalag felvitele előtt hagyjuk az alapszínt tökéletesen megszáradni (több órán át száradjon), majd ezután ragasszuk fel a fóliát az üvegre, különben eltávolításnál leszedi az alapszínként felvitt festéket. 

A festék vizes bázisú, így, ha összejövetelre, különleges alkalomra, bulira készítünk vele dekorációt, később szivaccsal, mosószerrel a festék szükség esetén ledörzsölhető az üveg felületéről.

Kellemes kreatívkodást kívánunk mindenkinek!

A PDF alapú leírás letölthető INNEN.

További ötleteink elérhetőek ITT >>