Hírlevél feliratkozás

Karácsonyi mini póló

Mivel lephetjük meg férjünket, férfi munkatársainkat, barátainkat Mikulásra? Egy ilyen saját kezűleg dekorált mini pólóba öltöztetett bornak vagy sörnek biztosan mindenki nagyon fog örülni! :) Természetesen az ötletet egy normál méretű pólón is kivitelezhetjük!

Az ötlet pdf innen tölthető le.Hozzávalók:

tetszőleges színű mini póló 18x18 cm

textilre vasalható csillámos fólia 20x15 cm

fa gombok (szív vagy egyéb mintájú)

cikk-cakk olló vagy mintavágó olló

patchwork anyag darab

sütőpapír, vasaló, vonalzó, filctoll, cérna, tűA filctollal rajzoljunk fel a textilre vasalható csillámos fólia hátoldalára 2 db 1,5x20 cm széles csíkot, valamint egy 2,5x7 cm széles csíkot. Ezután vágjuk ki a cikk-cakk olló vagy a mintavágó olló segítségével.

Vasaljuk fel a mini pólóra a csíkokat. Amennyiben filz figurát választottunk a pólóra, akkor tű és cérna segítségével felvarrhatjuk a pólóra. Ezután varrjuk fel a gombokat is. Készíthetünk egyedi mintákat is barkácsfilcből, melyeket először tervezzünk meg és utána vágjunk ki és végül varrjuk fel.

Miután a pólóval végeztünk, válasszunk egy a pólóhoz illeszkedő patchwork anyag darabot. Ebből az anyagból cikk-cakk ollóval vágjunk ki egy 30x30 cm-s anyagot, sodorjuk fel és végül tekerjük a boros vagy sörös üveg nyakára kendő gyanánt!

És már készen is van a különleges ajándék!

Jó munkát kívánunk hozzá!