Hírlevél feliratkozás

Strandpapucs Swarovski gyöngyökkel

A legegyszerűbb és legolcsóbb strandpapucsot is mutatóssá, elegánssá tehetjük pár Swarovski gyönggyel. Elkészítése nagyon egyszerű az ötlet alapján.

Az ötlet és a leírás innen letölthető, kinyomtatható.

Hozzávalók:

A szatén szalag végét ragasztópisztollyal rögzítsük a pánthoz a sarokrészen.

Tekerjük szorosan a szalagot a pánt köré úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást, és helyenként ragasztópisztollyal rögzítsük, hogy viselet közben ne csúszkálhasson el.

Az ujjaknál lévő V alakban forduljunk meg a szalaggal és a másik pánton is haladjunk végig. A szalag végét itt is ragasztópisztollyal rögzítsük.

Egy másik szalag végét ragasztópisztollyal rögzítsük a V alakú részhez, majd szőjük össze a két pántot:

Középen vezessük fel a szalagot, majd jobb oldali pántot megkerülve alulról megint vezessük fel, majd a bal oldali pántot megkerülve, megint középen fel ... a végén pedig ragasztópisztollyal rögzítsük a szalag végét az egyik pánt alsó részén.

Vigyázzunk, hogy ne húzzuk szorosra a szövést, mert akkor kényelmetlen lesz.

Ezzel el is készült a papucs díszíthető felülete.

A gyöngyfűző cérnával és tűvel, kezdjük felvarrni a különböző színű és méretű Swarovski gyöngyöket. Érdemes minden gyöngyöt kétszer átölteni, illetve a nagyobbakat alul egy kis részen megragasztani, hogy minél tartósabb legyen.

Variáljuk kedvünkre a különböző színű és méretű gyöngyöket a mini kagylókkal, és töltsük ki velük, a szalaggal átszőtt teljes felületet. A pántokra is varrhatunk gyöngyöket, hogy a lábunkon szép ívet adjon a díszített terület.

Lakkozzuk ki a körmünket, kapjuk magunkra a nyáriruhát és irány az utca, a strand, a buli, a nyaralás! Smile

Kellemes, szép nyári napokat!

Forrás: trinketsinbloom.com

További ötletek>>>