Hírlevél feliratkozás

Valentin napi rózsás kép

Készítsünk virágba borult kép dekorációt egyszerűen barkácsfilcből Valentin napra vagy akár Anyák napjára, és lepjük meg vele szeretteinket!

Amire szükségünk lesz hozzá:
-natúr fa képkeret
-Hobbyművész repesztő médium
-Home Déco akrilfesték
-bionemez - rózsaszín, eozin, bordó, piros színekben
-ragasztópisztoly
-tű
-cérna
-lapos szintetikus ecset Első lépésben kenjük át a natúr képkeretet Hobbyművész repesztő médiummal, hagyjuk száradni. Vegyük elő a krém színű akrilfestékünket és fessük le vele a felületet viszonylag vékonyan, "vintage" stílusban. Ha kevesebb ideig hagytuk száradni a repesztő médiumot, akkor nagyobb, szélesebb, intenzívebb repedések fognak keletkezni a festéken, ha több ideig, akkor kicsi, hajszálszerű repedések. Ezt ízlés szerint döntsük el, milyen stílusú képkeretet szeretnénk.

A választott színű bionemez lapokból vágjunk ki a képen látható módon spirál alakú formákat, amelyeknek kb. 8-10 cm legyen az átmérője. Ha kivágtuk, tekerjük fel őket, majd biztonságképpen a hátukat kis varrással erősítsük meg.

Utolsó lépésben ragasztópisztoly segítségével rögzítsük fel a virágokat a képkeret karton belsejére. Tetszőlegesen, zöld színű bionemezből vágjunk ki leveleket is a rózsáknak, s ezeket is rögzítsük fel a virágok mellé.

Jó munkát kívánunk!

A PDF alapú leírás letölthető INNEN.

További ötleteink elérhetőek ITT.