Hírlevél feliratkozás

Nyári hangulatú nyaklánc Swarovski kúpos gyöngyökből

Amire szükségünk lesz hozzá:
-5328 Swarovski kúpos gyöngy, 4 mm, Violet AB2x - 1 csomag
-5328 Swarovski kúpos gyöngy, 4 mm, Light Rose AB2x - 1 csomag
-5328 Swarovski kúpos gyöngy, 4 mm, Light Azore AB2x - 1 csomag
-5328 Swarovski kúpos gyöngy, 4 mm, Crystal AB - 1 csomag
-Swarovski választott típusú, csepp alakú függő, 1 cm körüli méret - 7 darab
-Swarovski Rondella, 5 lyukú elválasztó, Crystal színű kővel - 3 darab
-hurkos szerelőpálca, ródium színű
-szimpla szerelőkarika, 7 mm, ródium színű
-kúpos fogó
-csípő fogó
-lánc méterben
Első lépésben mind a hét darab csepp alakú függőre erősítsünk fel egy-egy 7 mm-es, ródium színű szimpla szerelőkarikát.

Következő lépésben egy hurkos szerelőpálcát vezessünk át egy 5 lyukú rondella első furatán, majd húzzunk rá négy darab, Light Rose AB2x színű kúpos gyöngyöt. Most vezessük át a szerelőpálcát a következő rondella ugyanoda eső furatán, majd húzzunk rá négy darab, Light Azore AB2x színű gyöngyöt. Ezután a harmadik rondella következő, s ha ezt is felhúztuk a szerelőpálcára, kúpos fogóval hurkoljuk vissza annak végét a képen látható módon.

Ezután vegyünk elő újabb szerelőpálcát, s a rondellák következő furataival ismételjük meg az előző lépéseket. Haladjunk így végig mind a 3x5 furaton.

Ezután erősítsük fel a szerelőpálcák végén lévő hurkokra a szerelőkarikával felerősített függőket úgy, hogy a Light Rose AB2x színű kúpos gyöngyök nézzenek lefelé.
A fent lévő hurkokon kezdjünk el átvezetni egy szerelőpálcát, s minden egyes hurok közé kerüljön egy-egy darab, Violet AB2x színű kúpos kristály.

Készítsünk hurkot a szerelőpálca végére, majd az alaphurokra, s a záróhurokra is erősítsünk fel egy-egy csepp alakú függőt, ahogy a medál alján is tettük.

Vágjunk le a láncból akkora hosszúságot, amekkora szeretnénk, hogy a nyaklánc lelógjon, majd a két, szélső függőket tartó szerelőkarikára erősítsük fel a lánc két végét.

Jó munkát kívánunk!

A PDF alapú leírás letölthető innen.