Hírlevél feliratkozás

Őszi decoupage ötletek

Őszi decoupage inspirációk legújabb szalvéta mintáinkkal

Idén ősszel több, mint 100 új szalvéta mintánk érkezett, felhasználásukhoz adunk most néhány inspirációt!

A minták megtekintéséhez, kattintson ide.

A szalvétatechnika sikere a folyamatosan megújuló mintáknak, a könnyű és gyors elsajátíthatóságának köszönhetően nem veszít népszerűségéből. Nagy előnye, hogy a megfelelő ragasztó kiválasztásával különböző alapanyagú tárgyakat díszíthetünk vele (fa, gipsz, kerámia, üveg, műanyag, styropor, dekorhab, bőr, karton, papírmasé, textil, stb.)

Fapáccal színezett dobozon (teafilter tartó, 3 rekeszes) terrakotta színű alapon, dekorgumira ragasztva, kiemelve helyeztük el a vidám mókusos szalvéta mintát.

3D transzparens lakkal kiemeltük a fontosabb részleteket. A domború lakk csillogása élethű szemecskét varázsol a figurának.

A hosszabb száradási idejű lakkot, ha szükséges, több rétegben is alkalmazhatjuk, de a rétegek között meg kell várni a teljes száradást.

A variációk száma végtelen, csupán kreativitásunk és fantáziánk szabhat határt az alkotásnak.

A natúr díszkerámiákat is díszíthetjük szalvétatechnikával. A Deka lakkal kezelt felületek taszítják a vizet és tisztíthatóvá válnak. Az elkészült tárgy ellenállóbb lesz a karcolásokkal és egyéb behatásokkal szemben, ha háztartási sütőben 170 Celsius fokon 30 percig ráégetjük.

Tekintse meg decoupage ragasztó és különféle lakkjaink széles választékát és válassza az ötletéhez legmegfelelőbbet!

A natúr, rusztikus hangulatú fa kulcs és levéltartó nyitható ajtaját szalvétatechnikával díszítettük. Juta szallaggal és kis madárka alakú fa gombbal ékesítettük fel. A régies hatású anyagok, a természetes fa árnyalatai igazán meleg otthont varázsolnak a hideg őszi napokra.

Az alkotáshoz sok sikert kíván a Hobbyművész csapata!