Hírlevél feliratkozás

Szerelem kupon Valentin-napra

Mutatunk egy Valentin-napi szerelem kupont, ami kedves meglepetéseket tartogathat párunk számára!
Könnyű az elkészítése, érdemes kipróbálni!Hozzávalók:

Válasszunk ki egy tetszőleges alapot a kuponunknak (ez lehet képeslap alap, kartonpapír), a lényeg, hogy keményebb papírból legyen, mert a festéstől a vékony papír felpúposodik.

Rajzoljuk fel a szíveket tetszőlegesen variálva, figyeljünk rá, hogy elég nagyon legyenek, beleférjen a "titkos" szöveg.
Amint kész a rajz, elkezdhetjük kifesteni a szíveket fehér akrilfestékkel. Ezt csak abban az esetben kell, ha nem fehér alapra dolgozunk, és sötétnek találjuk.


Azokat a kisebb szíveket, amiket nem lehet majd lekaparni, fessük különböző színűre, így változatosabb, szebb lesz a látvány.

 


Rajzoljuk meg a zsinórokat, amin lógnak a szívecskék, esetleg a szívecskék fölé írhatjuk, hogy "Szerelem kupon" vagy egyéb tetszőleges szöveget.


Várjuk meg, hogy megszáradjon rendesen az akrilfesték, ezután írjuk rá a meglepi nyeremény szövegeket.
Ez lehet pl. egy gyertyafényes vacsora, masszázs, hideg sör, színházjegy, romantikus fürdőzés.. csak a fantázia szabhat határt ;)
Ezután dörzsöljük át, viaszoljuk be (lehetőleg fehér) gyertyával a szívek belsejét.


Viaszozás után fessük be a szíveket. Nem kell aggódni, ha egyből nem fedi le, és a viasz miatt csúszkál a festék, a második, harmadik réteg már el fogja takarni.
Hagyjunk a festékrétegek között száradási időt!


Látható, hogy a festék száradása után milyen könnyen le lehet kaparni egy érmével, és előtűnik a titkos szöveg.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Az ötlet PDF formátumban innen tölthető le.

forrás: nlcafe.hu