Hírlevél feliratkozás

Húsvéti tojás táblafestékkel

Egy különleges és modern húsvéti dekorációs lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmet!

Nehéz feladat minden évben valami új és friss dekorációval készülni a húsvéti ünnepekre. Egyre inkább hódítanak a letisztult, egyszerű, mégis látványos trendek a lakberendezésben és a dekorációk világában is. Úgy gondoljuk, hogy az alábbi táblafestékes tojásokkal igazán úttörők lehetünk az ünnepekkor.

Az ötlet pdf innen tölthető

Fessünk be két, három tojást táblafestékkel. Választhatunk színes táblafestékeket is.  A festésre a legalkalmassabbak a szép fehér libatojások. A tojást festés előtt tisztítsük meg forró vízzel és töröljük át ecettel. Ezzel zsírtalanítjuk a tojásokat és biztosítjuk a festék tökéletes tapadását.

Írjunk tetszőleges feliratokat kréta marker segítségével a tojásokra. Ezek a feliratok lehetnek vicces húsvéti szavak vagy üzenetek.

Válasszunk egy tetszőleges koszorúalapot. Amennyiben fehér vessző koszorúalapot szeretnénk, akkor kenjük le fehér akril festékkel a natúr vesszőalapot. Dekorálhatjuk a koszorút színes alumínium drótokkal, tollakkal, mű madárkákkal, borostyán füzérrel, esetleg élő virággal a közepén.

Már el is készült a különleges asztali dekoráció.

Jó munkát kívánunk hozzá!