Hírlevél feliratkozás

Sennelier Rive Gauche komplett olajfesték készlet fadobozban, 10x21 ml (kiegészítőkkel)


36 900Ft
db

Nagyon jó fényállósággal rendelkező olajfesték, krémes, sűrű állagú, homogén, mely száradás után selyemfényű.
Magas pigmenttartalom, egymással jól keverhető színek jellemzik.
A Rive Gauche az olajfestékek főbb jellemzőinek megtartása mellett, nem korlátozva és befolyásolva a művészt a festékkel való munkája során, 2x gyorsabban szárad a hagyományos olajfestékekénél.
A festékhez használt pórsáfrány olaj felhasználása miatt 2x annyi idő múlva kezd sárgulni, mint azon olajfestékek melyek  hagyományosan lenolajjal készülnek.
A gyártó a mérgező kadmium pigmenteket kiváló kadmium pótló anyagokkal helyettesítve elérte, hogy az új pigmentek tökéletesen helyettesítsék a valódi kadmiumokat. A festék, így tulajdonságaiban (fedőképesség, élénkség, keverhetőség) szinte teljesen megegyezik a korábban használt kadmiumfestékek színeivel.
 
Mindazon művészeknek ajánljuk, akik szeretik a hagyományos olajfestő technikát, de szeretnének egy gyorsabban száradó kiváló ár/érték arányú modern pigmentsorozatot tartalmazó festékkel maradandód alkotni. 

Termékkód: N130329.00

Sennelier Rive Gauche komplett fadobozos festőkészlet tartalma: 10x21 ml olajfesték, 100 ml Green for Oil higító/oldószer, 100 ml Green for Oil festőszer, 2 db ecset, festőkés, fa festőpaletta, modellbábu, szappan, dobozos asztali festőállvány
Termék értékelés:


Még nem véleményezte senki a terméket.